Dubbelglas bestellen

Bij Glasmaat in Dongen kunt u eenvoudig online dubbelglas bestellen. Dubbelglas zorgt voor een betere isolatie van uw woning. Dat levert u meer wooncomfort op en een besparing in de stookkosten. Door deze besparing is het plaatsen van dubbelglas dus een investering die zichzelf terugverdient. Zeker als u ook nog gebruikt kunt maken van de subsidie op woningisolatie.

Afleveren én monteren
In onze webshop kunt u eenvoudig online dubbelglas bestellen. Onze prijzen zijn gebaseerd op afhalen in ons magazijn in Dongen. Uiteraard kunnen wij tegen een kleine meerprijs ook het glas bij u afleveren én monteren. U betaalt bij Glasmaat in ieder geval de laagste prijs als u dubbelglas wilt bestellen. Omdat wij in grote volumes kunnen inkopen, kunnen wij u scherpe prijzen bieden.

Meer informatie
Neem nu een kijkje in onze webshop als u online dubbelglas wilt bestellen. Wilt u graag wat meer informatie over onze glassoorten en het plaatsen van dubbelglas? Bel dan met 06-21687000 of stuur een e-mail naar info@glas-maat.be. Wij helpen u graag!

Direct Contact

Velden met * zijn verplicht

Powered By OpenCart
glas-maat.be © 2013